onsdag 16 december 2009

Dagen D.

Vi hade ju genomgång på uppgiften till idag.

Ja, hur gick det då? Ingen officiell sågning, det var mer en genomgång av text och upplägg på allas arbete.Vi var uppdelade i mindre grupper och hade mer "intim" genomgång, mer detaljer. INTE på formen utan mer på text och sånt. SKÖNT! 

Vi får desuutom möjlighet att fortsätta på samma uppgift, nästa uppgift är att fixa till tidningen med dom redskapen som vi fick idag. NU känns det ju såååå kul med uppgiften igen! Ledsen att jag varit lite gnällig om den under veckan. *kram*

Sen kändes det som om vi hittade en samhörighet i gruppen idag, vi var glada och hade jättekul. Ok... jag erkänner... det var rätt sjuk nivå på humorn... och det passar ju mig! Sen att vi fick feedback och får fortsätta att jobba med det... NAJS! Kattis gillar!

Jag skyndade hem på lunchen och rastade hundarna. Vi skulle fika och umgås direkt efter skolan så jag ville att dom inte skulle vara själva tils jag kom hem. Så en sväng runt kvarteret, lite lunch i magen och sen tillbaka. Efter skolan så gick vi upp en trappa och fikade, trevligt! Lennart, Christa och Tomas kom upp dom med. Kul att dom ville vara med en stund. Christa droppade av rätt tidigt, Lennart efter en stund och Tomas stannade ett tag. Och det var ju najs. ;o)

En härlig stund med alla tokiga klasskompisar blev det. Men jag hade lite ångest över hundarna... så jag kände att jag ville hem och ta hand om dem. Så åkte hem, dom var lite tokiga så jag beslöt mig för att ta dem på en prommis på en gång. När jag väl var ute så kom jag på att jag kunde ju promma till skolan och ta med dem upp. Så så blev det. Dom skötte sig som vanligt exemplariskt när man tar med dem "bort", mina fina hundar...!

Till min förtjusning var TT kvar när jag kom tillbaka och stannade ytterligare en bra stund *fniss*. Han ÄR ju inte så elak som han verkar ibland... hahaha! Men nej... jag tog inte i honom. VET att jag skrev om det förut... men NEJ mina vänner. För det första så kan man inte bara gå fram och ta i folk hur som helst. Sen tänkte jag när jag skulle gå första gången... kanske vågar man sno en kram och önska god jul. Men nej... icke. Och sen när han gick... VILLE jag... men nej nej... inte läge! Hahahaha! 

Men en lite tydligare bild av Mr Magister har vi nog alla fått idag. Han växer för varje gång man träffar honom. Det är kul med människor som är såna. Som inte outar sig själv och exponerar hela sig på en gång. Intressant att studera och lyssna på honom. Han är skön, som lärare och som Tomas. Emma sa idag: Jag läste din blogg, du har ju en crush för Tomas! 

Söt hon är! Jag skrattade och sa mest: "Så klart! Han är ju störtskön." Och sen är det så, jag skulle kunna tala om det direkt för honom, öga mot öga. Men det ger lixom inget och jag gillar att titta. Han läser nog av sitautionen rätt väl. Det är inte bara jag som är förtjust i honom, de flesta flickor i klassen har ett gott öga till honom och det lär han ju känna av.

Han är kille... men ingen dum sådan. Nu är det slutet på januari som jag får kika på honom igen... Lång tid ju! Typiskt! 

Men men, nog om det ;o) Det var väldigt kul på skolan nu på kvällen iallafall. Vi bytte julklappar och hade riktigt skoj! Glögg, must, peppisar och lussebullar. Mysigt sötisar! Jag fick en burk med rosa fluff. Japp, precis det fick jag. Fluff. Man kan ha det på mackan... och baka med det... och säkert en massa annat.... Lite otäckt! Rosa gojs på mackan? Huvva... neeee... jag lär baka muffins nästa gång jag åker till Marie och Göran, Marie gillar ju sånt där grejs. Med lite silverströssel på ser det nog väldigt gulligt ut!
Jag avvek vid strax innan åtta. Jag har lite grejjer att slutföra innan jag tar lite julleddigt. Och jag känner att jag inte riktigt ville festa idag. Så nu är jag hemma och ska bara grejja en stund till... sen SOVA! Ska bli skönt att kunna koppla bort skolan och bara ta en morgon utan väckarklocka och prestationsångest.

Jag undrar om jag ska ta den där boken som jag tänkt läsa så länge och läsa den. Skulle vara skönt att läsa nåt och bara strunta i datorn... man blir sittandes med den alltför mycket. Har även en ljudbok som väntar. Nu när snön kommit så är det ju mysigare att vara ute och gå med hundarna oxå, så kanske att vi kan ta en lång en imorgon när dte är ljust. Skulle vara riktigt härligt!   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar