onsdag 9 december 2009

Bra dag! Blandade känslor...

Vilken pärs! Idag hade vi redovisning, eller kanske visning bara, av våra uppgifter från förra veckan. Jättekul att se allas arbete!

Uppgiften var att få invånarna på mars att köra mindre bil och på så sätt minska miljöförstöringen på mars. Så var det sagt.

Min uppgift satt som nummer 3 på väggen... och av nån anledning så kände jag att han hängt fogsvansen i bältet. Mycket riktigt! Som vanligt var han ärlig på bara det sätt han kan vara. Jag tror det enda bra han kom på att säga var: Bra form. Sen var det mesta rätt dåligt. Eller, kanske tar jag det bara så för att man sitter och kämpar så länge och faktiskt är väldigt nöjd med resultatet. Så tar han sin fogsvans och lägger mot ankeln och sågar sakta. Givetvis lämnar han en del senor kvar. Tur det! Så man slipper gå på stumparna hem iallafall.

Såren läker ju inför varje vecka :o) men det är klart att man blir lite moloken. Inget att hänga läpp över! Jag var nöjd med min uppgift och visst var hans kritik befogad. Han är bara så rakt på sak.

Det är jättesvårt att bara ta in alla intryck från varje lektion med Tomas, det är så mycket på en gång. Jag gillar våra onsdagar skarpt och jag gillar Tomas mycket. Men man blir sååå trött i kolan av just dessa dagar. Jag kämpar oxå stenhårt inför varje lektion att utveckla mig och få till det. Så det blir som en urladdning på onsdagskvällarna. TRÖTT!

Jag har ingen aning om jag skulle ha lättare att hänga med om jag hade haft förkunskaper i ämnena. Men ibland känns det lite som att jag måste jobba dubbelt så hårt för att bara hänga med. Och jag kämpar! Inte alltid så lätt att gå från att utföra saker med händerna rent praktiskt till att skapa "snygga, vackra, fina" saker digitalt.

Iallafall... en bra dag! Men nu är jag trött... skulle vilja ha en kram...

1 kommentar: