torsdag 11 augusti 2011

Vart så himla sugen!!!!

Satt och läste Aftonbladet på nätet. Det finns ju en uppsjö av reklamrutor och artiklar om resor. Och helt plötsligt vart jag så sugen på att åka nånstans!

Inte sol och värme. Jo, det vore ju mysigt det med! Men just nu vart jag sugen på en storstad. Jag gillade ju Köpenhamn väldigt mycket och vill gärna åka tillbaka dit! eller nån annan härligt storstad. Varför inte Venedig? Eller Rom? Kanske London! Inte just nu då... när det är så rörigt där... Men Dublin funkar oxå. Eller Paris.

Spelar kanske inte så stor roll känner jag, jag har inte varit i nån stad så där. Jo, Köpenhamn och Dublin. Men endast korta visiter och det skulle vara kul att åka igen. Man kan ju hitta billiga flygresor och om man är lite om och kring sig kan man nog hitta billigt boende med.

Aja, jag får väl börja jobba först och sen spara lite. För man vill ju kanske ha råd att gå ut och äta lite eller kanske shoppa nånting. Men vilket är ert bästa storstadstips? Europa helst... så resan inte blir så lång. Men tipsa gärna om andra städer med, kan vara kul att se vad ni gillar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar