måndag 8 augusti 2011

Nedräkning

Första dagen på sista veckan klar. Vilken nyhetstorka! Det hade inte hänt nästan nånting alls som var värt att skriva om i tidningen till imorgon... Glad att jag inte prenumererar... shit pommes vad dött! Jag kunde nästan inte få full sysselsättning idag, så dött var det.

Sen efter denna vecka är det liiite sesmester! Drygt två veckor och under dem... GOTLAND! Ska bli sååå sjukt härligt! Jag längtar så jag blir alldeles pirrig i magen. Mys!

Snart blir det nattis. Jenny ska kolla klart på ett tv-program bara... jag ides inte sätta mig och kolla. Jag blir så uppe i varv på jobbet så jag ville sitta en stund vid datorn... Det går att kolla Webb-tv imorgon och se det.

Onsdag ska jag baka lite kaka att ta med på torsdag. Om jag bakar den onsdag och tar med torsdag så får dom som jobbar dag smaka oxå :) Vi äter färskt på kvällen och dom får leftovers på fredag på dagen! Hehehe... rättvist? Fast det jag ska baka håller sig jääättefärskt ändå. Eller färskt... men saftigt. Det är den sjuuukt goda morotskakan. Det blir väl kanon det.

1 kommentar:

  1. När kvällspressen har nyhetstorka så fungerar det så här:

    http://www.youtube.com/watch?v=F2YsSNk8aeU

    SvaraRadera