torsdag 18 augusti 2011

Celma wrapped in bajs

Idag kom pappa på besök! Mycket trevligt! Han hade lite svårt att hitta rätt bara... *fniss* vi bor ju lite off. Först åt vi lunch, jag gjorde svampomelett, GOTT. Sne tog vi en sväng i skogen och letade svamp. Hundarna sprang löst och röjde järnet.

Det fanns svamp... men inga goda. Det var lite för torrt. Men vi fick en lite promenad iallafall och hundarna fick springa. Då var jag poppis! Spring och en massa hundgodis! Dock så rullade sig Celma i bajs så hela bilen stank på vägen hem. Så en och en vart det direkt upp i duschen. Då var jag inte så poppis längre :)

Sen åkte vi hit hem igen och satt och pratade på altanen. Pappa drack kaffe och jag drack vatten. Har ju inte lärt mig gilla kaffe än... Sen åkte han vidare med sin fina husbil och skulle hälsa på en kompis i Skäve (Stora Skedvi som det egentligen heter... Skäääääväää är dalmål).

En bra dag! Började med långis, trevlig lunch och sällskap, fin prommis i skogen och och bubbel (inte skumpa... utan snack/prat/babbel) på altanen! Mycket bra, mycket bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar