lördag 4 februari 2012

Uppe med tuppen!

Igår kväll var det verkligen en sån där fredag som man kan ha ibland när man är så galet trött. Kände mig inte helt på banan och avstod att följa med på AW med jobbet. Jag och mamma kollade lite tv, sen vart det tidigt i säng. Somnade på en sekund.

Vaknade vid 7.30 och kände mig pigg. Låg kvar i sängen en stund och mornade mig, sen vart det på med MASSOR av kläder och en sväng med hunden. Tur att hon inte är så brydd att vara ute när det är så kallt. -18,5 och bistert värre.

Vi käkade frulle och sen gjorde vi oss ordning för att inta Kupolen och shoppa lite. Blessin fick ju stanna hemma så klart. På kvällen igår körde jag en kollega till en kompis och tog kollegans bil hem, Han skulle hämta den här idag. Men han tyckte att vi skulle ta den till Kupolen så slapp vi ta bussen... Men den startade inte, alldeles för kallt. Så vi gjorde en rövare och gick mot bussen. När vi precis hade tagit oss över stora vägen och hade en bit kvar till hållplatsen kommer bussen åkandes borta på vägen.

Jag tog mamma i armen och så gick jag fort. Hon fick jogga :) Lilla mamma! Men vi hann med bussen! Så tog vi oss iallafall till Kupolen och kunde shoppa lite. Vi hade nåra Wrappar som vi kunde shoppa för och så flanerade vi runt lite. Mycket trevligt. När vi kom hem igen så var kollegans bil borta. Han hade fixat en kompis som kom och hjälpte honom att starta bilen. Tur!

Så vi fick shoppat och mamma fick motionera lite :) Kallt ute idag men det gick ok ändå ganska bra att vänta på bussar och knalla både dit och hem :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar