onsdag 22 februari 2012

Regn... What?

Det är ju bara februari! Näää... det kan gott vara lite vinter ett tag till och så kan det komma vår i mitten/slutet av mars. Uscha vad inte så trevligt att gå till bussen i regn!

Men jag lyssnade klart på en bok på väg till jobbet och det är så skönt att ha den där totala avkopplingen i lurarna på morgonen. Jag går upp ur sängen, toa och sen en dusch. Så fort BH:n är på sen efter duschen så åker ljudboken in i öronen. Nu senast har jag haft Mons Kallentoft böcker. Den sista hette Höstoffer. Eller alltså den senaste jag lyssnade på. Den slutade bra, måste ta tag i nästa nu. Gillar att lyssna på dem i följd :)

Det är lite lustigt det där. Jag mår bra av ljudbok! När jag har den och kan lyssna så är det lugnare i själen på nåt vis. Jag tror man behöver en av och på knapp för att koppla bort vardagen ibland. För ärligt hörrni, den är inte så rolig! Inte varje dag iallafall. Och ibland behöver man mer ljudbok och ibland mindre. Just nu behöver jag mer. Så idag blir det till att ladda in ny bok.

Måste försöka mig på att byta minneskort i telefonen oxå. Det börjar bli fullt och det stökar lite grann. Men det är väl bara att göra en backup i datorn och sen köra in det på den nya. Blir nog kanon det. Måste fixa det ikväll.

Här om dagen rasade en hylla ner i hallen. BAH! Verkligen hatar enkelgipsväggar! Jag hade satt en specialplugg på de tre hyllorna... men tydligen så var det inte tillräckligt. Nu fick en av dem för sig "Jaha, men jag tar och ramlar ner lite tror jag!" Så jag fick fixa superlånga skruvar som når in till en spånskiva eller vad det är som sitter långt inne i väggen. Så nu ska det mycklet till innan dom störar sig med att ramla ner.

Kom på en ny idé till en lampa i hallen oxå! Så det måste jag fixa. Den är inte svårfixad, så det är bara att göra. Får luska i vart jag kan hitta det jag behöver. Ingen raketforskning så det borde finnas här i stan. En vit spegel behöver jag med. Ska kika på vart det kan finnas.

I helgen kanske jag syr lite gardiner! *klappar händer* Det vore väl roligt! Så det däringa köket kan bli klart nån gång. Och då mina vänner är det bara lite gröna växter som behövs i köket. Kryddväxter tänkte jag i ett fönster och lite annat i det andra.

Nej nu har jag inte tid med er längre, ha det gott!

1 kommentar:

  1. Ser framför mig hur grannarna kommer över imorgon och frågar varför du skruvat i deras bokhylla . . . ;)

    SvaraRadera