söndag 26 februari 2012

7 lådor

Idag blev det sju matlådor till. Great. Viltgratäng med viltskav, trattisar, grönsaker och lite kladd på. Och sen körde jag torskfilé i ugnen med purjo, paprika och lite sås. Nu har jag en massa mat! Gott!

I förmiddags körde jag en långprommis i solen, utan hund dock. Hon är kvar hos Johan. Men det var så fint väder så jag kände att jag måste. Haha! Jag gick vilse! Eller inte så jag kom bort mig... men visste inte riktigt vart jag var. Men så kom jag fram till en lite större väg och då fattade jag åt vilket håll jag skulle gå. Men det blev ju lite längre än vad jag tänkt. Sjukt härligt var det. Fort gick det oxå, blev rejält svettig. Super!

När jag kom hem var det bara att ta tag i att städa... dammsuga och torka golv. Damma och plocka ordning. Jag tvättade och hängde en massa tvätt. Nu är det fint som sjutton hemma! Ren och fräscht. Diskat i omgångar hela dagen oxå. Eftersom jag har lagat mat och grejat har det blivit mer disk lite så där pö om pö. Men nu jäklar! Mycket nöjd med dagen. Och hör här: Utskuren biff med kryddsmör och sallad på tomat, avocado och mozarella... det var belöningen. *morr*... Inte illa va!?

Känner mig effektiv! Den här helgen har jag fått gjort mycket. Mycket tillfredsställande. Nu sitter jag och är lite varm efter ett bad. Skönt att ta ett varmt bad och bara ligga och mysa. Så kl är 18... hela kvällen är kvar. Funderar på att kika på en film faktiskt. Hade det i tanken igår, men det blev att kolla på de resterande avsnitten på "The Killing" istället. GRYM serie. Gillar ju Joel Kinnaman och han har en huvudroll i den. Nu kommer nästa säsong i april. Så det blir lite väntan.

Så faktiskt är det ju så att om jag slår på en film nu och gosar upp mig i soffan så blir det ju inte ens sent. Superbra. Har lite jobb för klubben att göra oxå, men väntar på material till det. Så jag hoppas kunna färdigställa det innan det blir nattis sen. Sen skicka på korr... och få tillbaka det med att rätta till de fel som alltid blir. Jag kan stirra mig blind på en text och missa nåt extra ord och sånt. Väldigt bra då att ha nån som läser och kan se det jag missar.

Roligt att lyssna igenom alla mello-låtar oxå! Hahaha... om man lyssnar på Ranelids låt på svt och väljer studioversionen... så är den ganska dansvänlig! Emellan hans snack alltså... Fast det får man knappt säga :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar