fredag 3 februari 2012

Post-It

Jag har precis fått nya Post-It-lappar på mitt skrivbord. Och det är det bra-iga. Inte de dåliga. Det finns Post-It som är limmade varannan. Alltså limmet som håller ihop blocket sitter varannan på ena sidan och varannan på andra. Gillar inte! När man ska ta en lapp så vet man inte åt vilket håll man ska dra. Mycket irriterande!

Mitt nya block har limmet på bara ena sidan. Och det känns mycket bra.

Grönt är det oxå. Gillar de gröna. Inte de gula. Helst inte rosa heller. Gröna. Det är min färg det.

Fredag idag hörrni! Det är väl härligt? Mamma och jag ska baka LCHF-chokladtårta. Trevligt! Tårta är alltid trevligt och nu hittade vi en tårta som är LCHF. Mycket bra :) Det här med LCHF är ju hett just nu i media. Det förfasas och diskuteras. Tycker det är fånigt. Kan inte förstå hur svårt det kan vara att bara låta folk göra som dom vill.

Och den var nån som skrev: "20 års folkhälsoarbete kan vara förlorat!"

Men faktum är ju att fler insjuknar i diabetes än för 20 år sen. Folk är fetare idag än för 20 år sen. Så det arbetet vet jag inte om det har varit så framgångsrikt. Jag säger inte att GI och LCHF är svaret. Men det är väl kanske så att man inte heller ska förkasta det. Tycker jag. Ät vad ni vill, bara ni mår bra säger jag. Och jag mår bra av LCHF. Det kan omöjligt vara så att om jag mår bra och känner mig frisk nu, att jag om 20 år kommer inse att jag borde tänkt annorlunda. Jaja, det lägger sig väl... alla mediala utspel menar jag.

Sen har jag en sak som jag vill berätta. Jag är inte ett stort fan av familjen Wahlgren. Eller har inte varit ska jag säga. Jag har följt Pernillas blogg rätt länge, japp det har jag. Men mest för att kunna irritera mig på att hon är så himla snygg. Fött 4 barn och vara så snygg... det är lixom inte kul för alla oss andra. Och alla dessa duktiga Wahlgrenare... man blir ju BARA avundsjuk! Så svenskt avundsjuk som man bara KAN bli, ni vet.

Men så har jag insett att jag gillar dem ju :) Mamma, pappa och barnen Wahlgren. Sen alla barnen till barnen. Verkar ju vara fina ungar allihop. Sladdade dessutom in på Lugna Favoriter här om dagen och bara blev lugn i själen. Niclas har en röst som sammet på morgonen. Galet! Jag som föreställde mig lite Nicke och Nilla-röster. Såna där man som vuxen bara inte klarar av. Glada och fantastiskt positiva röster. Men så slutade låten som spelades. Niclas började prata och jag kände direkt att ALLA mina mornar måste börja så. Nu följer han mig i lurarna varje morgon. Lagom lugn musik och underbar röst som start på dagen. SWEET!

Har annars lyssnar på RixFM jämt. Gillar ju Roger och Titti mycket. Roger har oxå en röst som är skön att ha i lurarna. Men det blir lite för mycket med allt prat och tokerier. Jag behöver Niclas just nu. Vintern är mer Niclas :)

Den där Laila Bagge Wahlgren gjorde ett bra val... Karln kan ju laga mat, snacka omkull en lyktstolpe och är ju så där otäckt bra :) Och nu menar jag inte att Laila är en lyktstolpe! Jag gillar Laila, hon är oxå så där snygg. Och har en sån där bra man. BAH! Ok, liiiite avundsjuk då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar