söndag 26 februari 2012

Söndagssol

Igår gick jag ju till Willys... men idag känner jag att jag måste ut och gå lite längre. Det är klarblå himmel och plusgrader. Har precis ätit frukost, kokospannkaka med hallon och grädde. Man kan inte annat än älska LCHF ändå :) Igår lagade jag en massa mat och gjorde matlådor, blir nog samma rejs idag. En "kebab"-gratäng... Så stod det i receptet. Men så stod det oxå att man kunde ha viltskav istället för kebabkött, så det blir det. Och till vilt vill jag ha svamp... Så jag antar att det blir en viltgratäng istället? Får se hur det blir, intressant.

Sen har jag en torskfilébit som jag ska göra nåt med oxå. Finns en grym fiskgryta med sweetchili sås. Men just sweetchili sås har jag inte. SÅ jag ska leta reda på nåt annat att laga. Det finns ju massor med recept på nätet. Dte är gott med fisk, det enda med fisk och LCHF är att man måste tänka på att ha mer grönt till. För det mättar lite sämre än kött. Men fisk är gott tycker jag. Ska kanske kolla upp recept innan jag går ut. Så kan jag ta vägen förbi Konsum om det skulle vara så att det saknas nåt hemma.

Jag tänker ganska mycket på killen jag berättade om igår. Om hur det kan vara med kärleken. Så hemskt och så fantastiskt på en gång. Och att det fortfarande förekommer just sånt här... och att kvinnorna inte själva, iallafall inte de flesta, ser nåt problem med det. Det berör mig på nåt skumt sätt... Det gör mig lite arg, ledsen och ändå väldigt glad. Arg och ledsen för att det finns kvinnor som inte själva på riktigt kan välja. Eller rättare sagt att dom fostras till att mannen är överhuvud och att det bara är att foga sig. Och inte ser nåt problem med det.

Och glad. Glad för att jag själv har valt i livet. Jag har gjort dåliga val... och bra val. Men jag har valt själv och kan känna att anledningen till att jag är där jag är idag, är bara pga av att jag inte fogat mig till ett liv utan lycka. Jag har valt ensamhet före att inte vara lycklig i det jag har. Och det gör mig väldigt stark på ett sätt. Och det är jag glad över.

Dags att gå ut i solen hörrni, tack för att ni kikar in och läser. Ha en fin dag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar