fredag 24 februari 2012

Lite vemodig fredag

Idag tackade vi av vår chef som ska sluta. Det var lite dämpad stämning och lite känslosamt. Han har varit kanon och det kommer vara ett stort tomrum att fylla för den nya chefen. Vi köpte tårta och en present, men det är svårt att visa hur mycket man gillar nån så där på en avtackning. Men jag tror att han förstår hur mycket vi kommer sakna honom.

Fick skjuts av Tiina, handlade lite på konsum och sen hem. Hann bara precis in genom dörren så ringde det på. Utanför dörren stod pappa och morbror! Dom ville ha lite kaffe och prata en liten stund. Sen drog dom vidare :) Dom hade varit uppe i Mora och hejat på min kusin som körde Kortvasan idag. Trevligt med en snabbvisit!

Till middag gjorde jag thaigryta. Strimlade lite ytterfilé och stekte på... tjoffade i vattenkastanjer, röd curry, riven ingefära och en klyfta vitlök. Det fick fräsa lite och så på med en burk kokosmjölk. Lät det koka ihop lite, smakade av med lite kycklingfond och  la i lite wokgrönsaker mot slutet. Sen upp på en tallrik och vips så var middagen klar! Riktigt bra blev det dessutom. Great!

Nu är frågan, sova på soffan en stund eller sätta på ett avsnitt av The Killing?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar