torsdag 16 februari 2012

Checklista

Jaha hörrni. Ingen har tjatat om att få veta mer om min dejt. Så ok, då blir det inget mer om den då.

Fast den är imorgon :) Om det var nån som ändå var lite nyfiken. Och jag är lite pirrig i magen. Det var ett tag sen jag var på dejt kan man säga. Eller, inte "kan man säga", det VAR länge sen. Typ år sen. På gott och ont kanske. Men sen kan jag tänka att den här typen av aktivitet faktiskt inte är nåt jag ägnat mig så mycket åt. Alls.

Men så blir det. Imorgon. Jag ska möta upp min dejt i stora staden Stockholm och vi ska äta lite middag. Mycket trevligt. Så ikväll ska jag beta av checklistan. Ni vet den där dejtingchecklistan. Igår gjorde jag en insats. Fötterna fick sig ett bad och jag filade lite. Eftersom det är vinter behöver man inte måla naglarna på tårna tycker jag. Eller? Jag menar... hallå, inte så himla säkert att det blir så att jag SKA visa upp mina fötter ju. Alltså, mer troligt: Jag ska inte visa upp mina fötter. Och om det nu skulle bli aktuellt så får jag väl hoppas att mina tånaglars färg inte är så mycket att lägga fokus på.

Men ikväll blir det mer grooming. Jag ska... Detaljer kring det hade jag precis skrivit med suddade. Hahaha! Det lät nästan lite otäckt. Så jag skippar det. Sen ska jag stryka lite, fixa lite övernattningsväska... kondomer och sånt. HAHAHAHA! Neeeeeeeeeee! Det behövs inte ju! Vad ni är knäppa. Jag sysslar inte med sånt!

Han den häringa dejten... hans kompisar hade tydligen sagt: "Vuxna som dejtar, dom ligger." Som om det var lag på det. Men vi var ganska överens om att vi nog bryter den lagen. Att det inte var en lag egentligen. Bra att vi tänker samma lika.

Ny kjol, ny top, nya strumpbyxor och ett himla glatt humör. Och en trevlig dejt. Det blir fint det. För jag vet att han är trevlig. Så den biten känns trygg. Han är ju inte heller en fullkomlig främling. Det är oxå bra. På det hela taget... vad kan bli galet? God mat, nya kläder och trevligt sällskap. *tumme upp*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar