måndag 27 februari 2012

All over again

Men alltså... Jenny sa sist detta hände: Hur kommer det sig att det händer dig hela tiden?

Och nu börjar jag undra om det är nån förbannelse... det kom ett sms i helgen från ett nummer som var okänt för mig... Ni har hört det förut va? Så här:

Från x: Är allt bra? Puss
Jag: Allt bra! Själv? :)
X: Jo vars. Hoppas ni får en trevlig kväll. Ha det :)
Jag: Trevlig kväll? Varför bara "jo vars", är något på tok?

Tystnad. Inget mer svar från X. Jag försökte ju luska om det var så att det var nån jag trots allt kände men inte hade nummer till lagrat i luren. Men det kom inget mer. Så idag:

X: Jag skickade sms till fel nummer i helgen, kul blev det iallafall. Jag bor i Sundsvall ifall du undrade. Hihi...
Jag: Haha, jag förstod nästan det :) Men lite roligt kan det bli ändå. Jag bor i Borlänge, sökte på ditt nummer på Eniro, hittade inget. Så jag svarade för att se om det trots allt var nån jag kände :) Vem är du då? Mvh Kattis
X: Micke heter jag, 40 år i sommar och jobbar som projektledare. Du verkar vara en frisk fläkt som svarar på okända nummer.
Jag: Ja, herregud det är bara roligt! Vad är det värsta som kan hända? att man får ett litet gott skratt :) Hej Micke!

Ja, och nu vet jag att han ska vara med på TV4-nyheterna nån av de närmaste dagarna. Han blev intervjuad idag för ett inslag.

Hahahaha! HUR kan det komma sig att alla dessa felskickade sms och mail inte ger nån utdelning??? Va? Känns ju som att det vore lixom en sån grej som borde hända!? Jisses... Nu har vi en Micke på 40 år, förra gången var det en Stefan. Dock var ju Stefan upptagen med en egen Kattis med snarlik mailadress :) Och första gången... vad hette han? Minns inte, men han fanns ju i Nora :)

Men hallå... hur ofta händer det sånt här i folks liv?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar