måndag 20 februari 2012

Mello-tankar

Det vart ju lite så där avtrubbat efter helgen känner jag. Ranelid. Kan inte helt och hållet förlika mig med det. Men ok, så länge systemet ser ut som det gör så kommer de låtar som väcker mest känslor att gå vidare. Det är ju så det funkar. Precis som när Lars Brandeby röstades kvar i Lets Dance. Det är ett fenomen som inte är så svårt att förstå egentligen.

Jag insåg direkt när Ranelid ropades upp att han skulle gå vidare. Och sen att han Slog ut Mattias är ju mer eller mindre en katastrof tycker jag... men det kommer ju vara så här jämt. Vet inte om jag gillar det här med att man inte har en musikutbildad jury. Det fanns givetvis saker som inte var nåt vidare med det oxå, men upplägget nu är inte att föredra tycker jag.

Det är ju inte så att det gått BÄTTRE för att vi skickat ett bidrag som folket röstat fram... Men det är ju pengarna det handlar om. Kan anta att Mello är SVT:s största kassako och det finns nog en förklaring i det. Det är bara lite tröttsamt. Och man hinner faktiskt tröttna lite innan det är dags för final. Det blir så evinnerligt tjatigt att sitta där och svära varenda lördag ;)

1 kommentar:

  1. Mattias gick inte vidare för att låten var för dålig. Jag måste säga att jag gillar Ranelid för att han vågar alla inom musik branschen som klagar borde göra bättre låtar istället.
    Nog för att jag gillar Ranelid men han lär ju inte vinna finalen, rätt låt brukar ju som oftast ta hem vinsten.

    SvaraRadera