tisdag 31 maj 2011

Om sanningen ska fram :)

Så har det varit ganska klart att jag skulle få det här jobbet sen jag var på intervju...! Men jag kände för det första att jag inte riktigt vågade tro på det förrän jag såg kontraktet. Inte det att jag inte tycker att jag är värd det! För det är jag och jag tror båda dom och jag kommer vara supernöjda med mig :) Men det kändes lite så där... ja, osäkert tills jag visste att jag hade ett kontrakt.

Men idag så var jag och skrev på! Min nya chef är en supertrevlig man som jag tror jag kommer trivas med hur bra som helst. Den uppfattningen jag fick av honom både på intervjun och idag är att vi kommer fungera ypperligt ihop! Kontoret är superfint och vi kommer sitta i landskap. Inte huller om buller och inte så många tätt ihop, men man sitter lite i grupper och det är ju trevligt. Jag är supernöjd och glad över att det nu är klart.

Jag ska börja som Teknisk Informatör på Etteplan Industry AB. Min första dag är den 1:a september och jag är anställd tillsvidare. Om ni kan fatta hur bra det här känns!? Vid intervjun så kommenterade han min bakgrund och trodde att med min ryggsäck så kommer jag passa in så bra hos dem. Det är ett teknikföretag och jag har ju min tekniska bakgrund. Det var för dem attraktivt :) Jag tror oxå att jag kommer passa bra, jag kan få lite utlopp för min tekniska ådra men får hålla på med det jag vill.

Jag fick tipset om detta från en av Jennys kompisar, han hade varit på en informationsträff där Etteplan var och presenterade sig. I förbigående nämnde min chef då att dom sökte informatörer från hösten. Jennys kompis tänkte då på sin egen flickvän som oxå går utbildning inom detta som jag har gjort. Men hon är inte klar förrän om ett år och då tänkte han på mig. Han tipsade mig om att ta kontakt med Etteplan och ja, det gick ju fint!

Och som tack för tipset så åkte jag över med tårta till Jakob och Sara idag! Det tycker jag är det minsta jag kunde göra. Jag är tacksam för tipset och är glad att jag mailade! Jakob var inte hemma när vi kom, men Sara hade nåra klasskompisar där. Vi fick smaka en bit av tårtan men sparade halva till Jakob och dottern Hanna. Tror Hanna kommer gilla tårtan... den var rosa med en rosa ros på! Hon är en riktigt liten rosa flicka :)

Jag har hållit på alla detaljer om jobbet så att Jakob och Sara inte skulle ana något... det kändes som så roligt att få överraska dem med en tårta... och jag tror Sara vart överraskad med :D Hon skulle hälsa Jakob oxå, hoppas han tycker det är lite roligt :)

Ja, så nu känner jag mig så himla lycklig och lättad. Jag har aldrig tvekat på att jag skulle få jobb, men jag har sett framför mig att jag måste flytta igen och det har inte lockat. Nu kan jag bo kvar här i Borlänge och det känns bra! Dock tror jag att min kombo Jenny kanske gärna ser att jag tar mina grejer och skaffar en egen lya så småningom. Men i sommar bor jag kvar här och kan betala tillbaka lite hundpassning till henne. Hon passade ju Blessin i vintras när jag var på Trafikverket, så nu kan jag hjälpa henne när hon jobbar i sommar. Fiffigt! Tjänster och gentjänster :)

1 kommentar:

  1. Grattis till jobbet Kattis! Jag hoppas att du kommer att trivas.

    SvaraRadera