söndag 15 maj 2011

Har en strategi!

Nu jävlar! Nu ska jag slå på en högre växel. Idag gör jag en lista på vilka företag jag ska kontakta imorgon. Nu har har tröttnat på att vänta på att nåt ska hända. Jag skulle ju få besked från ett företag i Västerås "i slutet på april". Men än har jag inte hört något och i början på förra veckan, i måndags kontaktade jag dem igen och då höll dom på att gå igenom ansökningarna. Så jag antar att dom hittat andra som dom hellre vill ha. Och det är ju ok! Dom kan ju inte veta att det är jag som passar allra bäst för jobbet ;)

Jag har lite väntat på det beskedet bara så jag har suttit och varit i ett vacum. Men nu i går när jag skulle sova så tänkte jag: Nu är det nog! Nu ska jag ta tag i att kontakta de jag sök och se hur det går, sen ska jag ringa och kolla med nåra andra ställen. Nu jävlar.

Det SKA gå!

3 kommentarer:

  1. Ja just det!!! På dom bara :-)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Lycka till med jobb. Man förstår inte hur bra man har det när man har ett fast arbete. Man förstår heller inte hur bra man har det med en pinscherkärlek i livet!! Jag förstår däremot att saknaden är stor....Kram Carin o buster

    SvaraRadera
  3. Det är rätt attityd!:) Jag har lagt in en länk till din hemsida på min blogg, hoppas att det är ok?

    http://www.tunnbindarensdouble-o-seven.blogspot.com/

    Mvh Lillemor

    SvaraRadera