torsdag 12 maj 2011

Ångest :)

Nu har jag helt och hållet bestämt mig. Det blir inget Mälarpinschern för Lava. Jag kommer åka dit och vara handler till Celma, men jag har bestämt mig för att inte anmäla Lava till utställningen. Usch vad det svider i utställningstarmen! Men jag får lov att prioritera. Dom pengarna kan jag spara och lägga på en officiell istället där hon KAN ta något. Jag inser ju det ologiska i att lägga slantarna på Mälarn... så nu har jag bestämt mig för att inte anmäla. *suck*

Sen är det en riktig slö-dag idag. Har scannat av Arbetsförmedlingens listor på jobb... fixat lite i köket och sen inte mycket mer. Jo, jag har planerat mina resor framöver. Det blir en del åkande och det ska sys ihop med tågbiljetter och transport. Men nu har jag koll på det och ska bara se till att boka dem med.

Det åskade som satan här för ett tag sen. Regnet öste ner och det var kolsvart på himlen. I typ 10 minuter. Sen klarnade det upp och det var sol igen :) Så vi passade på att ta en sväng med hundarna då så dom fick pinka lite.

Ikväll avgörs det om Eric Saade går vidare till finalen på lördag. Det är kanske inte så intressant att kolla på semifinalerna, men nu gör jag gärna det ändå... så jag ska kunna sitta och gnälla sen :) Det återstår att se hur det går och egentligen bryr jag mig inte så mycket om vilket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar