söndag 22 augusti 2010

Lång kort helg!

Ja, det blev en lång men väldigt kort helg. Fredag vid lunch åkte jag med stora hunden och bilen till Stockholm för att lämna dem. Jenny hämtade mig där och vi skulle ta oss hem till Nyköping igen. Det tog tiiiid! Det var kaos i trafiken från Västberga och fram till Södertälje när jag passerade i motsatt riktning så vi bestämde oss för att åka via Enköping och över Strängnäs... det tog lite tid. Eller mycket tid. Väl hemma var det bara att rasta hundarna en snabbis och sen dra iväg igen på klassfest. Det var jättetrevligt!!! Synd bara att vi skulle upp och iväg på lördagen... för det hade varit väldigt kul att stanna längre!

Lördag bar det iväg till Norrköping. Vi ställde Celma och Dora. Dora blev bästa tik och till på köpet BIR! KULIGT! Och Celma blev 2:a bästa tik. Riktigt bra dag! Så det blev att stanna till final. Tyvärr blev dom inte utplockade till placering, men vi var nöja ändå!

Hem och softa och kolla tv på kvällen... sen upp igen idag. Det var inte riktigt lika tidigt så vi var inte så trötta. Iväg till Eskilstuna och ställa igen. Idag knep Celma bästa tik-placeringen och blev BIM! Dora 2:a för dagen. Härligt att vara med två dagar och skifta mellan resultaten :)

Det var bara vi Celma och Dora som var med från Rivendells i helgen, lite tomt. Men vi har haft en trevlig helg! Tack Jenny för allt, det har varit Kanon!

Dagen till ära kom Cathrine, Julia, Keso och Hugin och hälsade på vid utställningen, mycket trevligt!!

Tog bussen hem från Eskilstuna och var hemma vis 18... Satte mig direkt med en grej till skolan. Var tvungen att bara ta tag i det, annars hade jag kraschat i sängen och inte kommit igång alls. Har även hunnit med att packa upp väskan, diskat, tvättat, plockat undan, burit ner i källaren och mailat en massa.

Full fart hela dagen. Men nu börjar jag ta slut. Inser att jag inte ätit så bra idag heller. Borde egentligen få i mig nåt. Det blev sen lunch vid 15 och sen har jag inte ätit mer. Det är inte så strålande. Men jag har inte hunnit/tänkt på det/orkat. Men nu känns det verkligen att jag tog slut. Så nu är det nattis för Kattis.

Så det blev en lång helg med massa saker som hände. Och en kort helg för den gick så fort och är redan slut. Precis som jag. Slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar