söndag 15 augusti 2010

Avrapportering 1

Ok. Nu ska jag berätta. Ett par dagar har förflutit och jag har fått lite mail och grodor. På dejtingsidan alltså. Man kan skicka som små flirtar eller hälsningar med färdiga bilder och text... en är en groda som säger : "Jag är nyfiken på dig!" Rätt söt groda.

Det är intressant hur folk skriver faktiskt. Vissa kan skriva typ: "Hej, vem är du?" och sen inget mer... alltså, jag vet inte om jag är kräsen... men jag kan tycka att har man läst min profil BORDE man kanske kunna komma på nåt annat fyndigare att skriva... eller?? Är jag dum? Men jag menar, kom igen... TROR dom att man blir intresserad av det? Ok, jag är ju ändå en snäll tjej och knallar in hos dom för att se om det kan tänkas finns nåt man kan prata om... Då finner man en profil som detta står i: "Jag skriver mer här sen..."

Jaaaaaa! Vad intresserad jag blir! HAN verkar ju trevlig! Men snäll som man är så svarar jag iallafall: "Hej du! Vad kul att du kikar in på min sida. Har du kikat i min profil? Där ser du lite mer om vem jag är och är du mer nyfiken så finns jag här för att hjälpa dig att få reda på det :) Din egen profil sa ganska lite om dig, men berätta gärna mer. / K"

Det var väl rätt artigt?? Eller?? Vet ni vad jag får för svar? Hör här:

"Näää... jag orkade inte skriva så mycket. Bättre att träffas och se om man passar ihop. Jag är glad, positiv och snäll."

Men guuuuuud! Vilken man!!! Herrejisses vad jag blir till mig i trasorna!!! Eller kanske inte... Är jag för elak nu? Men inte kan han väl tro på allvar att man blir nyfiken på att veta mer?

Jag har fått två mail som verkar vara riktigt bra killar, ska nog fokusera på att försöka ta reda på mer om dem... lägger ingen energi på puckona. Man MÅSTE inte vara artig mot alla.

4 kommentarer:

  1. Näe, man måste inte vara artig mot alla, det håller jag med om!

    Du är inte för elak, de måste ha mera att komma med för att vara intressanta! Hallå, det ligger väl i deras intesse att presentera sig ordentligt också så att du blir intresserad?! Som man bäddar får man ligga! ;)

    Have fun, fokusera på dem som verkar intressanta - skit i resten! Typ.. ;)
    Kram från storasystern

    SvaraRadera
  2. Helt rätt, man behöver inte vara artig mot alla. Du behöver inte ens svara om du inte är intresserad.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Tja, vidare positiv lät han inte. ;)
    Min erfarenhet är dock att killar som "vet" hur de ska skriva har fått mycket övning i det. Någon som gör allt rätt behöver inte vara ute efter något annat än sex. För dem är det ingen ansträngning att låta gullig eller intresserad.

    Men det fina med dating är att du får vara precis hur kräsen du vill utan att någon kan säga något :)

    /Lotta m Totte

    SvaraRadera
  4. Så spännande, stort lycka till !!!
    Jag förstår i fall vissa hamnar i papperskorgen. Visst en del kan ha svårt att skriva men som du säger va då, lite seriösa kan plita ner några ord.
    Karin

    SvaraRadera