onsdag 18 augusti 2010

Hett och skönt

Gick en ordentlig prommis med hundarna efter middagen och när jag kom in var jag alldeles klibbig... så det vart en dusch. Jag gillar ju att duscha hett... nästan så det bränner i skinnet. Blir alldeles röd och nästan öm i skinnet. Men det är så skönt!

En kul sak! (eller... kul, jag vet inte... äsch, jag berättar ändå!)
Som sagt, jag gillar hett vatten. Så har jag munstycket i grejen på stången på väggen. Duschar ansiktet växlat med över huvudet och på ryggen... står som i trans lite grann och låter vattnet bränna... hihihi... det är roligt! Alltså det jag ska berätta. Jag kom på en sak idag... hahaha!

Iallafall... Jag har ju väldigt långt hår just nu. När jag lutar huvudet bakåt så når det ner över rumpan. Och idag kom jag på en sak. När jag växlar från ansiktet till bakhuvudet och ryggen i den varma strålen... så följer lixom vattnet håret ner för ryggen... hahaha... och ner mellan skinkorna... GUUUD vad knäppt att jag skriver om det här! Men iallafall. Sen fortsätter det ner längs med låren... hihi. Känns lite som att man kissar på sig!

Stod och skrattade för mig själv idag när jag kom på det! Jag vet.... det är jättefånigt! Och såååå kul är det väl inte att kissa på sig, egentligen. Men jag tyckte det var lite kul. En liten stund iallafall.

Hahaha!

Ok. Det var det. Inte så kul så här i efterhand om jag tänker efter. Men det var det precis då.

Så.

Nu ska jag berätta en annan sak. Idag är det onsdag. Imorgon är det torsdag och återkoppling med TT. Gillas. Tror att vi har lite mer att visa imorgon och det kan ju bli bra. Vi får se. Jag har lite tagit min hand från jobbet med det grafiska, tyvärr finns inte tid till att vara med och peta överallt. Vi hinner inte. Men men, det blir säkert bra det där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar