tisdag 3 augusti 2010

Bra och dåliga saker

Jag har kommit på en sak. Att det finns många bra och dåliga sidor med "livet". Nej nej... jag ska inte beklaga mig alls. Jag ville bara reflektera lite över hur saker och ting är.
  • Jag börjar bli gammal. Det är inte så bra. Alltså det är inget jag lider av, inte så! Jag är rätt nöjd med mig själv och livet på den punkten. Men jag inser att jag börjar bli gammal för killarna på stan, som är så söta och snygga i sina tighta t-shirts och fräscha solbränna, dom skulle inte tänka tanken att flirta med mig. Får 5 år sen... då gjorde dom det! Hahahaha! Men inte nu. Det kan ju ha sina andra orsaker... hehe. Men överlag... jag börjar bli till åren.
  • En sak som inte är bra med det här med åldern är ju att jag vill bli mamma. Det lixom börjar ta slut med tid för det. Och det vet jag inte om jag gillar. Jag vill ju inte bara gå in i det hur som helst heller. Men att hitta nån som inte skräms av att det är liiiite bråttom för mig att skaffa barn... det blir nog inte så lätt. Och visst är det så att det kanske inte ens känns aktuellt med den jag träffar och faller för. Så kan det ju vara. 
  • En väldigt bra sak är ju att jag lärt mig vad jag vill ha och vad som är viktigt! Och jag kan ju på så sätt sålla rätt bra med vad jag väljer. Det finns saker som jag tycker är viktigt på riktigt och saker som jag tycker i viktigt men kan förhandla bort. Sen finns det saker som är heeeelt oviktigt för mig oxå så klart.
  • En sak som känns lite vemodigt är att alla mina vänner har stadgat sig. Det kan vara lite ledsamt att inte jag har det. Men samtidigt har jag bara mig själv att skylla om det går åt skogen... jag har bara mig själv att bry mig om. Jag är inte fast nånstans kan göra precis som jag vill med det mesta. Och återigen... jag vet vad jag letar efter. Jag vet vad som passar in i mitt liv. 
  • Och det är ju faktiskt så här: Jag har valt själv att vara där jag är idag. Och det är nog inte många som kan säga: "Jag har helt och hållet valt själv att vara där jag är idag." Det är jag stolt över! Och jag tror att det har gjort mig stark i min egen person. Och vad sjutton lixom, jag har ju haft ett as-bra liv hittills. Jobbat med intressanta saker och haft hus, båt, utlandssemestrar och allt. Det har inte gått nån nöd på mig! 
  • Nu ser jag fram emot resten av livet! Det känns lite bråttom med vissa grejjer... men det löser sig. Ingen idé att deppa över det.
Visst finns det tuffa dagar, det har vi alla. Men skit i det. Imorgon är det en bättre dag!

1 kommentar:

  1. Kruxet är att "de" inte vet vem dom missar! Då får plugga in lite marknadsföring ;) Kram

    SvaraRadera