torsdag 19 augusti 2010

Imorgon är det fredag!

Och idag var det TT-torsdag :) Återkoppling på våra grupparbeten. Vi var först idag till rakning, eftersom vi var sist förra veckan. Det gick bra tyckte jag. Lite fingervisning åt vilket håll vi skulle jobba och sen lite annat prat. Han var bra idag, mycket bra. Han gav sin egen syn på det vi gjort och hade bra råd.

Vi skulle egentligen kanske behövt  ha kommit längre och haft mer att visa upp. Men det hade vi inte, så det vart lite kort så där. Men nu är den grafiska delen delvis satt och nu har vi lite i rapporten kvar och sen att sätta ihop en grafisk manual. Så vi är på banan! Great!

TT då... jo han var sig själv. Sitt bra-iga själv. Han har gett oss jättemycket. Det kommer vara jättetomt sen i november när vi går ut på LIA och det är över med utbildningen. Det han har lärt oss är otroligt värdefullt... eller det tycker iallafall jag. Jag skulle gärna haft honom mer. Det känns lite trist att veta att vi går in i en period där det på sätt och vis räknar ner. Men det är bara att göra det bästa av situationen.

Han är så... bra. Och jag gillar honom. Fast det kanske har framgått? ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar