söndag 2 november 2008

Såna här dagar borde det vara lag på!

Åhhh.... jag somnade iallafall efter mötet med bocken utanför fönstret! Han knallade vidare till nån annan lövhög och gjorde sin grej.

Och imorse drog jag ner rullgardinen... SOL!

Förresten... det här med dra ner/upp rullgardinen... normalt sett så drar man ner när man ska sova och upp när man vaknar... Så är det ju. Men inte hos mig! Här är det upp när man ska sova och ner när man går upp. För... i husvagnen så är det tvärt om med mycket. Eller... inte så mycket förresten... mest bara med rullgardinen...

Iallafall! Ner med rullgardinen... SOL! *ler* På med mössa och vantar, kopplena på och ut med dogsen... Frostigt och friskt! Underbart var det, ljudboken i öronen och godis i fickan. Hundgodis alltså! Vi gick dryga timmen och dom var så nöjda så. Frulle sen och på med träningskläder. Medel-pass med nåt fruntimmer... Helen. BRA pass var det! Samma som förra söndagen... det var det ju. Men jag hade för mig att hon hette Inga-Lill... men hon hette inte det. Helen.

Helen plågade mig (och de andra så klart) så svetten sprutade. Medel-pass is the way to go tror jag. Gillar att det lixom är lite mjölksyra och så där... Sån är jag! Jag kämpar på som attans för det mesta och då vill man ju kunna bli riktigt trött. Det blev jag!

Hade med mig ananas i en liten burk... som mellis. Tänkte jag skulle undvika att äta ute idag. Men jag blir så himla hungrig om jag inte äter lunch i lagom tid... så lite frukt fick hjälpa mig på traven. En sväng till KappAhl blev det idag, underklädesförrådet behövde uppdateras lite... Nu så!

Lunch intagen och snart ska vi ut och njuta igen av vädret tänkte jag... Fast nu sover dom som små grisar... Så jag kan nog roa mig en liten stund till vid datorn...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar