söndag 9 november 2008

Min första söndag...

Ni som känner mig vet att söndagar... inte är min allra bästa dag i veckan... Det bara är så och jag har haft olika sätt att komma runt det... men söndagar har inte varit bra dagar för mig.

Så... nu är det första jobb-söndagen... och känslan av att vara ensammast i världen... att inte ha det som många andra har... att vara en udda person... en som inte är värd just det som många andra har... Jag vet! Det är inte så! Men söndagar är skit-dagar...

Det finns människor som sagt till mig: "Men det är ju du som gör söndagarna till det dom är! Sluta med det!" Jag vet... men det är bara så... att det är så.

Hörde denna på radion idag, var på väg till Cathrine och lämna igen deras bil. Har inte hört den förut... och den var otroligt vacker!





Hon sjunger väldigt bra... nu ska vi till affären... Kram så länge

2 kommentarer:

  1. Stackare . . . Du får krama vovvarna lite extra!

    "Du får inte" är riktigt vacker :)

    SvaraRadera
  2. Söndagar har också alltid varit jobbiga för mig. Men numera har jag bestämt mig för att söndagar är riktigt slappa och sköna. Det är min alldeles egna dag som jag njuter av och gör precis vad jag vill på. Ofta blir jag uppe lite för länge bara för att kunna njuta av den lite längre. Man kanske lär sig med åren?? ;)
    Kram på dig syster! <3

    SvaraRadera