måndag 3 november 2008

Måndag

Idag är det måndag! Vägning idag... Jag hade ju köpt/fått en våg... den var värdelös. Den visade fina siffror, men det diffade allt mellan 1,5 kg och ett par hekto... Så den kan jag ju inte lita på... Jag ska ge den en vecka till tänkte jag... ställa den på golvet nästa gång. Hade den på trasmattan idag, kanske var det det som gjorde att den diffade så mycket.

Så man kan väl säga att jag vägt in mig idag, eftersom jag inte gjorde det när jag "började". Nöjd med invägningen iallafall! Det var ner rätt mycket sen jag vägde mig sist hos Göran och Marie! Annan våg och ett tag sen... men ändå! Kul att få lite pepp.

Sov jättedåligt inatt så morgonen kom igång lite sent, tog morgonrundan lite senare än vanligt så frukosten blev oxå sen... Hade tänkt ta lunchpasset på friskis idag... men nu vart klockan så mycket! Så det blir kväll istället. Medel kl 17 eller 18.

Hrrrmmmm... jag provade nu att ställa vågen på golvet... nu diffade den inte så mycket... Så den kanske inte var så dålig iallafall... Sorry!

Behöver handla lite idag, ny keso och så där... Så en sväng på stan lär det ju bli... Men jag är skittrött idag... så det blir nog mest slöa annars tror jag... Hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar