torsdag 6 november 2008

Första dagen på nya jobbet!

Så! Nu är första dagen avklarad! Helt slut... Trots att jag inte har gjort så mycket mer än att plocka ihop min serviceutrustning och fått en massa inputs... så är jag slut i huvudet! Hehehehe... inte varje dag man säger att man är "slut i huvudet"...

Det började igår kväll... Lite pirrig och så, så blev jag kvar uppe lite för länge... sen skulle jag lägga fram kläder... Jag hade fått lite arbetskläder... och nu tänkte jag lägga fram dem... Leteade fram jacka, tröja och sen visste jag att jag skulle ha ett par byxor oxå... Hittade INTE! Letade i varenda fack... Och jag menar... HUR svårt kan det vara att att hitta et par byxor... i en husvagn??? Men dom var borta!

Ja, ja... fick väl ta ett par jeans då... Så fick det bli! Men det gjorde att jag fick sova 3,5 timmar... Så dte var ingen pigg Kattis som gick upp till sin första arbetsdag. Men jag hade ställt klockan på alldeles för tidigt... så jag satte om den efter att jag klätt på mig och ätit. Ut med Blessin och sen iväg. Köer... Stockholm!

Väl framme fick jag ett varmt välkomnande. Alla var trevliga och hela dagen har varit full av nya saker att lära. Eller iallafall rutiner att ta in. Sen fick jag min bil... Najs! SÅ najs... Ska skicka en bild så får ni se... Lila... svarta rutor... stor... FIN! Har fixat så det är bra upplägg i den och jag åker sååå bra!

Fick ny mobil och väntar på en ny dator oxå. En egen arbetsplats och en egen stol! Bara till mig!

Sen var tanken att jag skulle träna efter jobbet... så kläder var med och jag hade ett pass i tanken. Men... När klockan var halv sex och jag hade stirrig blick och var totalt urblåst i huvudet så kände jag ... Näää, det blir en ordentlig prommis med Blessin! Så det blev det. Vi tog långa spåret plus en sväng till. Så nu är vi helt slut både jag och Blessin.... Imorgon ska jag åka men Göran hela dagen och slutar lite tidigare än idag... så jag kan träna på vägen hem imorgon. Det blir kanon det!

Tack för idag, slut för idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar