lördag 22 november 2008

Långkallingar på!

Snö i Strömma idag! Vitt! Vitt! Mysigt! Idag ska mycket bli gjort. Jag sitter och väntar på Cathrine, hon är på G hem från brädgården...

Sovit lite dåligt, kan man ju säga... glömde dessutom slå på andra steget på värmepannan (måste sänka den när jag kör micron... så inte proppen går...) så det var lite kallt när jag vaknade. Inte sååå kallt... men lite kallt... 17 grader.

Slog upp ögonen och funderade på dagen. Den blir inte som det var tänkt... och det är ju aldrig kul.... Men vi får ta det som det kommer och göra det bästa av situationen.

Är mycket bättre i magen oxå... Det känns bra!

På morgonprommisen idag gick Blessin ut på isen... det gick bra... men den kan inte vara så tjock att det borde ha gått bra. Vi får nog ta skogsprommisar istället nu ett tag... isen måste lägga sig! Ordentligt! Jag sa till henne när hon kom: "Hade du gått igenom hade du fått ta dig upp själv... dumma hund!" men.... jag hade ju släpp allt jag hade och sprungit ut... det är ju sanningen. Det var inte på djupt vatten och jag hade nog inte varit så eftertänksam... Kallt hade det blivit! Men nu blev det inte det!

1 kommentar:

  1. Jag håller på dig gumman! Klart att du klarar av det! Du är den mest "klara-av-iga" personen jag känner! Ibland har man svackor och känner sig låg, men det blir bättre sen! *lovar* Sköt om dig och ta inte ut dig för mkt - ta hand om dig! Och du vet vart jag finns om och när du behöver!
    Kram från syster <3

    SvaraRadera