fredag 14 november 2008

Fredag idag!

En hel vecka har gått... mja... vad säger man om det då? Joooo vars! Fredags möte idag... mmmm det gick ju bra. Fick presentera mig för alla på min avdelning... Kändes bra, alla verkade glada att ha mig där, bra.

Syndade idag! Japp, det gjorde jag... Inte kanske så illa som det låter... men jag åt Gyros-kebab till lunch. Glömde ju min snuskburk hemma så jag fick äta ute... men jag tog dressingen i en burk, ris till och åt bara halva! Så det var inte så farligt!

Vi tog en långis när vi kom hem... inte en lång långis... men en kort långis! Hundarna och jag är nöjda nu... Ska kolla Idol... Hundarna myser i soffan.

Inget spjutt idag... tänkte magen skulle få vila... inga snopp-celler har jag utsatts för heller... var inte på muggen på jobbet... lånade toaletten på Hundstallet när jag var där och jobbade... så jag hoppas att dom tvättat händerna där... Är rätt trött efter en vecka med nya intryck... mmm... så är det...

Sååå... jag vet inte har inte nåra funderingar direkt... man skulle nog se rakt igenom mitt huvud idag... om man tittar in genom ena örat... blåser man lite så bubblar det nog i näsan... Har skippat middagen idag... än så länge... ska värma lite snart... har inte varit hungrig. Nu börjar det små-suga lite i magtrakten... sååå...

FAN vad snygg Peter Jidhe har blivit... Damn! Han har ju klippt sig... LÄCKERLAXEN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar