onsdag 13 oktober 2010

Praktstånd

Ica´s senaste reklam är bara så bäst! Underbar! Simpel, fånig och lagom mogen humor... Det passar mig!

Igår var det dagen D på vårt projekt för golfklubben. Ni vet projektet som vi jobbat med så länge och som ALDRIG har blivit klart. Det drog ut på tiden, men igår fick vi presentera det för marknadsgruppen ute på klubben. Vi hade gjort en bra presentation och det gick jättebra att presentera oxå. Sen får vi se om det kommer användas IRL. Men vi är jättenöjda!

På dagen så förberedde vi presentationen, det tog hela dagen. Jag hade frågat om Blessin kunde få vara hemma hos Kalle, Jimmy och Emelie. Det fick hon. Så vid lunch knallade jag dit med henne. Kalle och Jimmy lagade lunch och Blessin dansade in i köket. Lämnade lite gotte och en filt. Hoppades att hon inte skulle vara så tramsig som hon brukar vara när jag lämnar henne nånstans.

Oftast så går det bra om den som ska passa kommer och möter mig eller kommer hem hit och hämtar. Men just att lämna hemma hos nån annan så där brukar vara kantat med pip och fjanterier.

När jag hämtade henne igen så fick jag lägesrapport: "Hon pep en timme ungefär, sen vart hon ganska lugn. Bara man hade godis så gick det bra." Men alla sa att hon hade varit snäll och Jimmy hade fotat henne lite grann. Får se om han fick nåt kul :) Tack så mycket för hjälpen, hörrni! Det var väldigt uppskattat, skönt att slippa tänka på att hon är ensam när det blir en sån där dag som jag är borta för många timmar. TACK!

Sen gick vi hem och väl hemma så hoppsade hon runt och tyckte att hon skulle ha "second dinner". Men hon fick en tuggis. Efter det la hon sig till rätta på kuddarna i sängen, dom som hon inte får ligga på, och somnade som en liten griskulting. Tröttis! Hon hade nog inte vilat så mycket alls när hon var på dag-kollo under dagen! Sötis-hund!

Jag hade ju inte sovit så bra natten till igår så det blev tidigt i säng. Sov som en halvt död groda. Ben och armar åt alla håll och blick stilla. Vaknade mitt i natten och vände mig på rygg... somnade om och vaknade igen i samma position vid strax före nio. Hade då sovit i 10 timmar nästan. Skönt! Men jag var lite stel...

Idag har vi knallat i solen, jag har pluggat ochBlessin har såsat mest. Snart är det "Bonde söker fru", speed-dejterna. AAaaaaaa! Ska bli så skoj! *klappar händerna*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar