fredag 15 oktober 2010

Fredag!

Sol, kallt och fredag! Idag blåser det lite mindre så man kan faktiskt njuta av att det är lite krispigt. Har massa att göra... men fastnade i att pilla med hemsidan jag jobbade med igår. Den visades inte korrekt i IExplorer men såg bra ut i Firefox. Men med lite hjälp av lillebror och en jäkla massa envishet så ordnade jag till det!

Nu ska alla grejjer in i portfolion vilket är ett jobb i sig... Man måste fixa bra bilder som passar på webben och sen spara dem i rätt format. Sen ska allt programmeras in i koden.... Men jag har ändå hopp! Jag ska ta tag i det under helgen tänkte jag.

Jaha... jaaa... utöver det måste jag hinna se på House och Glee oxå! Och ikväll är det Idol... mycket nu ;)

Blessin är en apa. Eller inte på riktigt alltså. Jo lite. Men det jag menar är att hon är heeeelt hopplös just nu. Hon äter ALLT äckelpäckel ute på byn. Och nu tror jag att löpet är på G, för hon brukar bli ännu mer manisk när löpet är på ingång. Jag blir smått galen av att hela tiden ha koll på henne när vi är ute. Eftersom hon är lös så får man inte tag på henne heller. Nu får hon gå på flexi ett tag så kanske jag hinner med att markera att det inte är ok. Men ibland undrar jag varför jag bryr mig... för hon är ju inte så lyhörd när det gäller denna grej!

Som att dressera en mums mums.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar