lördag 30 oktober 2010

Ganska äckit faktiskt

Det har varit dåligt drag i avloppet i handfatet nu ett tag. Det har runnit undan, men väldigt långsamt. Så idag vart jag sur på att det var dåligt drag så jag skulle rengöra det. Usch... jag är inte så sjåpig när det kommer till äckelpäckel... men det ÄR inte mysigt med igensatta vattenlås. Det är inte det.

Jag tog loss hela och sen skulle jag tömma ut vattnet som var i... och tömde det i handfatet! Bra där Kattis! Ibland är man så urbota dum... men ja ja.. det blev massa äckelvatten på golvet oxå då... Mysigt.

Efter att snusket som var i vattenlåset var avlägsnat så satte jag tillbaka allt igen och torkade rent. MYCKET bra drag! Nöjd!

Men jag tänkte på det där... USCH vad snusk det sitter i vattenlås, avloppsbrunnar och sånt... Huvva! En gång för länge sen när jag inte fick rent dom där vita golvbrunnsgallrena ordentligt, så körde jag dem i diskmaskinen... Hahaha! Dom har ju så mycket skrymslen... och det gick inte att få rent. Så jag stoppade in bara dem i diskmaskinen och körde en grovdisk. Dom vart skinande vita igen!

Sen körde jag två omgångar i diskmaskinen tom... med dubbla disktabletter. Och första disken med disk körde jag två gånger... Och talade inte om det för nån! Hahaha! Men nu vet ni alla...! Jag lovar att inte göra om det. Men dom vart så fina... jag tror iofs att man kan uppnå samma resultat om man först lägger dem i varmt vatten och Ajax och sen kör med högtryckstvätt på dem. Man jag hade ingen sån... :)

Men det var länge sen och alla som ätit hos mig då har överlevt!

1 kommentar: