tisdag 19 oktober 2010

Bra dag!

Jag vaknade och var GALET trött... men kände ändå att det kunde bli en bra dag. Hade ställt klockan an halvtimme tidigare så vi skulle hinna med en ordentlig långis. Klädde på mig och gick ut. Spöregn :)

Pinscher + Spöregn = Kort promenad.

En del säger ju att man ska gå ändå, för dom vänjer sig. Men jag kan inte tvinga henne att gå på prommis om hon inte vill. Om ingen av oss tycker det är kul så tycker jag att en halvtimmes gos är lika bra som en lång prommis. Blessin håller med!

Kom precis i tid till skolan och dagen men Lillemor var strålande. Hon är bra vår Lillemor, hon engagerar och får oss att delta. Like! Hemma på lunchen startade jag datorn och hade fått ett trevligt mail! Jag ska ju ha praktik från slutet på november fram till mitten på mars. Jag har sökt på några ställen och fått några negativa svar. Sen ett ställe där jag fick lite kontakt med chefen för det grafiska, var lite lagom positivt när vi pratades vid. Men idag kom svaret att hon ville försäkra sig om att jag hade en plats för mig i kontorslandskapet, men i övrigt så såg dom positivt på att ha en praktikant :) YAY!

Jag vet att det inte är klart än... men det ser ju onekligen ljust ut än så länge! *glad*

Hur som helst så känns det bra att det börjar reda ut sig så smått!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar