tisdag 27 mars 2012

Regn och rusk

I flera veckar har det varit finväder, vår och sol nästan varje dag. Igår började jag gå till och från jobbet. Och visst, då kommer regnet. Fin fint vettu. Eller inte :) Det är ju så typisk. Men strunt samma, jag fällde upp paraply och knallade ändå idag. Det regnar inte så mycket att Blessin vägrar gå iallafall. Så egentligen är det ju bara att bita ihop. Det var inte kallt, mest bara lite trist att gå när det regnade.

I helgen varnar dom för ett vinterbakslag. Huvva! Men det är ju bara mars, så vad väntar man sig egentligen.

Jag fick ju mina sneakers igår! Älskar dem redan... såååå fina och sköna! Det ÄR skillnad på billig-skor-som-man-tror-ska-funka och lite-dyrare-skor-på-billig-skor-outlet. Helt klart. Det här är ju riktiga skor fast billiga. *klappar händerna* Sen hade jag beställt inneskor till träningen oxå. Dom var oxå väldigt bra! Gillar! Inte något speciellt i utseendeväg, men det är inte det som är grejen tänker jag. Sköna och funktionella fungerar alldeles utmärkt för mig. Invigs idag :)

Städade som en liten gris igår. Hade bestämt att jag skulle göra våfflor igår ju. Och det gjorde jag. Men motprestationen för att jag skulle få det var att jag var tvungen att städa hemma. Det blev mycket gjort på kort tid. Kolla här:
  • Plockat grejer
  • Vikt tvätt
  • Tvättat tre maskiner, ink hängning så klart
  • Dammsugit
  • Torkat golv
  • Skurat badrummet
  • Piskat mattor
  • Bytt lakan i sängen
  • Pumpat cykeln, smörjt kedjan, tvättat av cykeln lite
Allt detta från ca 18 fram till 21 när Maria Wern började. Då hann jag duscha innan oxå :) Najs! Nu är det fint hemma. Och rent på golven! Tyvärr hann jag inte damma, men det får bli idag eller imorgon. Ja, badrummet är ju helt klart. Där duschar jag golv, toastol och handfat med duschen :) Så där behöver jag inte damma. Så det är bara lite blombrädor och lite på bokhyllorna i kök och vardagsrum.

Om nån dag eller så kan jag lägga på mattan jag tvättade och även bädda med rent överkast. Jag gillar att det är rent! Blessin blir alltid glad när jag lägger en ren filt i hennes bädd oxå, då står hon och väntar på att jag ska vika den och lägga den fint i hennes bia. Den har ett fleeceöverdrag redan, för ligga direkt på galonen... icke! Men det duger inte med bara överdraget, hon vill ha en filt oxå. Vilket jag givetvis ser till att hon får. Jag ska filma henne nån gång när hon står och stirrar i bädden om filten är knölig.

För övrigt hörrni. Nje, inget speciellt faktiskt. Eller jo. Lite. Jag ska på dejt igen :) Nyfikna? HA! Det kan ni vara :)

Jag har vant mig vid brillorna förresten. Dom är bra, jag slipper sitta och kisa och försöka se saker och ting. Det är enklare med brillor. Man lixom ser bättre. Så det är ju bra. Nöjd med dem är jag, vilket är tur. En annan sak! Jag måste köpa matlåda idag... SYND om mig :) Mooooahahahaha! Alltså jag ska inte köpa en matlåda... jag ska rasta hunden och gå förbi Subway och testa en av deras sallader tänkte jag. Kan bli BRA eller DÅLIGT, jag gissar på BRA. Sen ska vi knalla hem i regnet senare. Kul, väldigt kul. Men skit i det, för det är ju tisdag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar