måndag 12 mars 2012

Flyttat

Japp, i morse så flyttade jag min arbetsplats. Vi har ett ganska stort kontor och har tyvärr blivit lite färre på sista tiden... så det är lite tomt. Jag har suttit en av ändarna på en radda med arbetsplatser. De som suttit närmast mig har försvunnit och dom som är kvar har suttit i en annan ände av raden med bord. Så jag tog morgonen till att flytta mina grejer lite närmre de andra. Jag passade givetvis på att ta en plats där det finns gott om plats att ha Blessins hundfilt och hennes stol :)

Så nu sitter jag i ett hörn kan man säga och det finns gott om plats för henne att vara med mig på kontoret. Super! Just denna vecka och nästa så är Zingo med oxå, det är ju inte kanske lika ok att jag har 2,5 hundar med mig på jobbet. 2,5? Ja, Zingo är ju som 1,5 eller till och med 2 hundar :) Iallafall till storleken. I övrigt är hon ju väldigt mycket prinsessa, precis som Blessin. En ganska välartad hund faktiskt. Hon är bara lite större än vad jag är van vid. Jag känner väl att jag kanske inte ska tänja på gränserna av att Blessin har fått ok att vara med på jobbet... så vi tar det lite varligt dessa veckor :)

Dom får vara hemma på förmiddagen och så åker jag och hämtar dem vid lunch. Så kan dom vara med halva dagarna tänkte jag. Så får vi se hur det fungerar. Om det fungerar så är det bra, men vi får se. Om det inte gör det så får jag kanske jobba hemma halva dagarna kanske. Får se hur det funkar :)

Men gott om plats finns det till dem iallafall! Det är bra! Det blir en prommis i solen innan dom får komma upp. Sen vet jag inte om jag släpper dem vind för våg i kontorslandskapet... hahaha! Det blir nog så att dom får kolla av domänerna och sen får dom ligga vid min plats och tugga pinne :)

Lite kul ska det bli att se hur dom gör när dom kommer in. Weeeeeee! Lekplats! Hehehe...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar