söndag 10 juli 2011

Underbart!

Har haft en ganska tråkig helg... känt mig lite låg. Men det går över så var inte oroliga för mig :) Fick en länk till en underbar historia: Kolla in den här!

Tänk att dom löste det så bra! Och vilken otrolig tur för lilla Abbe att han har så fina föräldrar :) Det finns så många aspekter på att det faktiskt inte måste se ut som enligt den där mallen med mamma, pappa och barn. Klart att dom säkerligen haft problem att lösa efter vägen. Men vilka familjer har inte det!?

Underbar läsning och vackra bilder!

För övrigt var det utställning i Alfta idag. Lava skötte sig så bra... hon var så glad och positiv hela dagen :) Men domaren tyckte hon fladdrade med frambenen lite för mycket... det gjorde hon kanske. Jag hade köttbullar istället för vanligt hundgodis och KANSKE att det var lite för gott! Jaja, nya tag! Men nu är det lite semester, kommer inte ställa henne förrän senare i sommar/höst. Nu laddar vi batterierna och tar lite ledigt.

Till saken hör nog att jag tycker att det börjar bli lite jobbigt att åka... och det är inte roligt att åka ensam på utställning. Det finns inget roligt alls i att åka ensam och bära saker... sitta ensam och vänta och sen sura ensam på vägen hem. Så klart finns det trevliga människor att prata med på plats! Idag var det Sussie och Uffe, kort men intensivt umgänge. Bara fem hundar idag. Men överlag. Hela grejen blir inte rolig om man åker ensam. Och varför åker man då? Hon har ju redan två cert och kommer alldeles säkert bli champion en dag. Men det är verkligen inte bråttom! Jag tar lite paus och inväntar sugen igen. Känns som om det måste vara LITE roligt att åka, annars kan det vara :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar