lördag 30 juli 2011

Det finns kärlek

Ja, när man ser denna video inser man att riktigt kärlek finns. Det finns hopp för mänskligheten. Efter vad som hänt i Norge behöver människan hopp. Det händer så otroligt mycket hemskt i världen... och när det hemska kom till Oslo känns det som att det kom nära.

Så klart vet jag att terrorn finns i hela världen och att barn svälter i andra delar av världen än i den jag lever i... och det är otroligt hemskt. Nu när terrorn kom till Norge inser man att vi lever alla i samma värld och nästa gång är det i min stad... Mitt stora deltagande går givetvis till Norge och jag känner sorg för alla offren och anhöriga. Det finns inte ord.

Den här videon säger det som vi alla behöver få veta, kärlek finns. Det finns hopp för kärleken. Och det är den vi får förlita oss på när världen är så trasig. Glöm aldrig att tala om för dem ni har närmast ert hjärta att ni älskar dem. En dag kan det vara för sent...

Titta på denna länk först. Lyssna och ta till er essensen av denna man... LÄNK

Sen kikar ni på den här:

 

Det finns kärlek. Vi måste bara börja tro och lita på det. Ni har säkert hört historien om Chris Medina och hans fästmö. Jag grät när jag såg videon som jag länkar till... sen ännu mer när jag hör hans ord i låten här ovan. 

Det är i svåra tider som vi måste lita på det vi tror på och ta varandras händer och bekämpa det onda.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar