måndag 18 juli 2011

Imorgon!

Japp, imorgon börjar inskolningen på Dalademokraten. Det ska bli skoj som sjutton :) En riktig tidning lixom. Och jag ska vara med och redigera. Men det är lite nervöst oxå. Jag har inte jobbat i det programmet som dom har... och sen känner jag mig lite ringrostig. Men det ska nog gå bra tror jag ändå.

Idag regnar det. Alltså. regnar... MASSOR. Jag vet att det inte är nån idé att gå med hundarna förrän det lättar... men snart måste dom ut och kissa. Dom gör inga insatser heller för att tala om att dom vill ut. Jag tror att dom VET att det regnar. Dom hör säkert det... det måste dom göra eftersom JAG hör det!

I helgen var det lugnt här i stugan. Fredag var vi hemma och kollade film, på lördagen var vi hos Sara och Jakob och spelade lite spel... och igår så kollade vi film på kvällen. Jenny var hos sina päron och åt middag först. Så det har varit en lugn helg... skönt! Jag har varit på dåligt humör dock. Eller kanske mer ska säga att jag varit lite nere. Det har varit en sån helg bara. Nu är den över och det är ingen fara med mig :)

Man kommer in i såna där perioder och börjar fundera. Jag stöter och blöter en massa saker men kommer oftast inte fram till nåt vettigt :) Sen kommer en ny vecka och man släpper funderingarna och kör på i vanlig lunk igen. Så var inte oroliga! Jag är på banan :)

1 kommentar: