söndag 24 juli 2011

Imorgon...

...börjar allvaret! Ska jobba "på riktigt" imorgon på DD. Det är pirrigt och spännande! Det kommer nog gå bra men det känns lite jobbigt på sätt och vis. Går säkert jättebra, det är bara jag som är lite nipprig.

I övrigt så har helgen varit lugn, vi var i Köping i lördags och ställde Celma. Hon blev 3:a bästa tik. Duktiga Celma, dock så jagar vi ju Cacib på henne så det räckte inte till det. Men men, på'n igen bara! Nu vet vi inte riktigt var vi ska åka nästa gång, men det ger sig.

Idag är det söndag igen och jag gick långis innan frukost. Det är skönt att ha det gjort för dagen på nåt sätt. Jenny tog sovmorgon och hade gått upp precis när vi kom hem. När frukosten var på plats i magen så städade vi undan alla utställningsprylar och saker från bilen. Shit vad man kan stöka till! Galet. Såg ut som ett litet läger med saker överallt! Men nu är det fint igen!

En dusch senare och lite insmorda ben så känner man sig som ny igen :) Min plan är att fortsätta med långisarna under veckan och det känns bra att hundarna har varit ute ordentligt innan jag går. Då kan jag gå utan att känna att dom blir så himla ledsna. Jag veeeet att jag är hönsig! Men dom ser ju så ledsna ut... (tills jag kastar ut lite godis och nåra tuggisar på golvet).

Jaaa.... nääää... jag vet inte så mycket mer just nu. Hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar