torsdag 28 juli 2011

Hövva!

Dom här doftar inte sommaräng! Tog in dem från altanen där dom stått och torkat sen förmiddagen. Köpte dem nya i våras och nu är dom slut. Iallafall i tyget. Sulan känns bra fortfarande.

Pratade med Jenny om det, att det gått hål i nätet över tårna och så där. Sa att det var ju kanske lite i tidigaste laget, jag har ju precis köpt dem. Då sa hon: Fast går man mer än en mil om dagen i tre månader så kanske det blir slitet! Lite så kan det ju vara förstås. Om man räknar på att jag gått ca 5 mil i veckan i 15 veckor... Då har jag gått 75 mil.

Ibland har det varit mer och ibland mindre vissa veckor. Men ändå. Så... Kanske att dom har rätt att vara slitna och lukta sur apa? Hur länge ska dom hålla? 100 mil? Kan det vara ett bra riktmärke? I så fall måste jag köpa nya i slutet på augusti. Hehehe... Vi får väl se.

En tvätt kanske? Eller sy lite på dem?

Och hörrni, är det inte intressant hur pinscherhåren fastnar i sulan!? Som en matta i skon, inte konstigt att man hittar strån som letat sig in under skinnet i foten och sticks som satan... :-)
Published with Blogger-droid v1.6.8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar