lördag 9 juli 2011

En dejt kort

Hade inte tänkt att skriva nåt om det här egentligen... men idag känner jag mig lite ledsen över det så nu skriver jag ändå. Jag vet inte om ni minns att jag dejtade en kille från Jönköping för ett tag sen? Minns ni? Iallafall, det gjorde jag och det var väldigt trevligt. Vi kom väl gemensamt fram till att det skulle bli lite rörigt med avståndet, bodde ju i Nyköping då det begav sig. Men vi har heller inte tappat kontakten, vi har mailat lite och så där.

I våras skulle jag ha åkt och hälsat på men det blev inte av för att jag hade så himla mycket i huvudet då. Jag sökte jobb, det var det här jobbet i Västerås som drog ut på tiden och en massa sånt. Så jag avbokade. Han blev jättebesviken men förstod ju på sätt och vis med. Sen var det allt det här med avstånd och alla "om" så det var kanske lika bra tänkte vi. Men så av nån anledning så bestämde vi ändå att träffas i Juli, den vecka som var faktiskt.

Mitt uppe i det så vart jag bjuden på ett bröllop i september, på mitt inbjudningskort stod det "Kattis med valfritt manligt sällskap". Trevligt! Jag tänkte först tacka ja för bara mig, men sen dök det här upp med killen från Jönköping. Så jag tänkte lite så där att jag kanske kunde ta med honom, även om vi kanske bara skulle vara kompisar efter den här veckan. Summa summarum, jag tackade ja för två. Alltså MED sällskap.

Nån vecka innan han skulle komma upp hit, han är från Ludvika, så fick jag ett mail där han förklarade att han träffat nån. Ouch... ok, det var ju bra att han sa det iallafall. Han ville ändå ses, som vänner och ta en fika. Men jag tyckte inte det. Tänkte att det var inte rätt mot tjejen han träffat heller. Så vi bokade av igen.

Tanken var att han skulle följt med till Alfta imorgon... Men nu blir det inte av heller. Så man kan säga att jag är en dejt kort! :) Inget ressällskap imorgon och ingen dejt till bröllopet. Så vart det med det!

Det är ju helt ok att han träffat nån annan, vi hade ju inte ett förhållande eller så. Men det tar lite på självförtroendet ändå sånt där. Han är en väldigt fin människa och jag hoppas att han träffat rätt med den här han har träffat. Nu är bara frågan, ska jag leta reda på nån annan som vill följa med på bröllopet eller avboka mitt sällskap?

Aja, det visar sig. Inför imorgon är allt packat iallafall och jag är lite nervös!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar