onsdag 27 juli 2011

Ojojoj!

Dagarna bara går och jag hinner inte med nåt alls känns det som. I måndags började jag ''skarpt'' på Dala-Demokraten. Pirrigt och nervöst! Men det gick bra. Hann inte jättemånga sidor men hyffsat. Det gick över förväntan från min sida, sen vad de andra tyckte vet jag inte.

Idag gjorde jag min tredje dag, går ju mycket smidigare för varje dag. Det är skönt! Två dagar kvar denna vecka och sen är det bara två kvar. Tiden går ohyggligt snabbt. När jobbet är slut så har halva augusti gått. Hej och hå!

Jag åker vid två på dagen till jobbet, kommer hem runt nio. Jag går upp när Jenny går upp (nästan iallafall) och går en lång prommenad med hundarna. Sen är vi alla trötta och jag är genomsvettig. Det ska gå fort när vi går, det ska ju vara motion!

Väl inne sen så har jag ett par timmar att greja med sånt man måste, slösurfa lite och duscha. Sen tar vi en kissis igen vid 13. Så dagarna bara rullar på! Idag lagade jag tacogratäng och diskade hela förmiddagen så vips hade hela dagen gått. Men det är bra. Då har man inte tråkigt :-)
Published with Blogger-droid v1.6.8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar