måndag 27 juni 2011

Måndag

Och första dagen på Jennys sommarjobb :) Då betyder det första dagen på mitt "jobb" med, jag ska hålla hennes hundar sällskap på dagarna när hon jobbar. Givetvis gå prommisar med, så klart. Jenny passade ju Blessin när jag hade praktik i vintras och nu får jag betala tillbaka. Det gör jag så gärna :)

Vi startade dagen direkt när Jenny gick upp vid sex. Tycker att det är ju bäst om vi alla har samma tider, då blir varken hennes kvällssömn lidande om jag håller på och trallar runt när hon ska sov. Och min morgonsömn blir inte lidande när hon går upp och duschar. Så vi kör samma tider. Det betydde powerwalk med ALLA hundarna i morse :) Det var en upplevelse. Det gick inte lika fort som vanligt och det var lite rörigare. Men vi får nog koll på det där. Det tar ett par dagar så har dom fått koll på att det inte är så mycket snosande och fixande i diket utan att dom ska gå på.

Det fattade dom på sista sträckan och var ganska trötta. Blessin vet ju precis hur det ska vara och Celma och Dora fattade efter ett tag. Sen får jag nog fundera på hur vi ska ha det med kopplena... Idag gick Celma och Dora på vanliga koppel som satt fast i Baggenbältet med en krok. Då kan man lätt haka av och trassla ut kopplena om det skulle behövas tänkte jag. Men det fungerade så där. Jag hade ju ena handen upptagen med Blessins flexi så det var inte helt lätt att ha bara en hand till att hålla deras läderkoppel uppe från marken... Så då satte jag fast Blessins flexi i bältet och hade deras koppel i händerna. Det var bättre.

Men min tanke var att jag skulle få avlastning med C och D, dom drar ibland ganska mycket och det känns jobbigt att gå och ha dem i händerna då. Men å andra sidan, om alla tre går på flexi så blir det ju mindre dragande förstås. Jaja, vi kommer nog på det ultimata så småningom!

Vi kom in strax efter 8 och har ju hela dagen framför oss. Det är bra! Jenny jobbar över idag och vi får rå oss själva hela dagen. Funderar på att sola en stund sen och sen åka iväg till Arbetsförmedlingen och visa upp mina anställningskontrakt. Det tycker dom om och det är skönt att ha det gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar