måndag 20 juni 2011

Back in Borlänge

Tillbaka på tillfällig visit i Borlänge. Ska till tandläkaren och göra de sista lagningarna imorgon och på onsdag. Sen blir det en fika på Trafikverket och iväg till Sigtuna igen. Det gick bra att köra upp, hade en superbra bok i öronen och kunde inte sluta lyssna.

Har ni läst Hypnotisören av Lars Kepler? Det är en mycket bra bok! Den ska ni läsa om ni får chansen, jag lyssnar ju... men det är ju skit samma. Lyssna eller läsa. Same shit. Denna gång var det nästa bok av Kepler, den heter Paganinikontraktet. MYCKET bra. Otäck, spännande och väldigt bra. Rekommenderas varmt! Jag har ju boken i öronen när jag går med hundarna, det är väldigt bra. Inte själva BOKEN i öronen, men ni fattar... jag laddar in boken i telefonen och så lyssnar jag på den som på musik typ. Ja ni fattar ju :)

Denna var ruskigt bra och jag hade spänning hela vägen hem, mycket bra. Jag blir ju annars ganska trött av att köra bil, kan somna bakom ratten på en sekund. Jag tror att jag har kontroll över tröttheten men det har jag inte. Pang bom så somnar jag bara. Så det är oftast bra att ha godis i bilen eller nötter eller nåt att plocka med. Men nu äter jag ju inte det, så det får bli Loka med nån smak och en bok. Boken måste vara bra... annars är det mer sövande faktiskt. Denna var GRYM. Så läs den.

Nu har Kepler kommit med en tredje, den ska jag ha. Bara måååste veta hur det går för Joona Linna.

Och ja, jag vet, Lars Kepler är en pseudonym.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar