måndag 31 januari 2011

Typiskt!

Kl 05.55 vaknade jag, som vanligt en liiiten stund innan klockan skulle ringa. Låg och funderade... och kom på att jag skulle ju ha sovmorgon idag! Va f-n... I eftermiddag ska jag iväg på en föreläsning som nåra kollegor håller i, så då skulle jag få komma lite senare. Föreläsningen är i Ludvika och det blir sent hem igen sen.

SÅ typiskt att jag kom på det på morgonen! Så då stängde jag av klockan och skulle sova mera... ICKE. Det gick absolut inte. Så klockan sju gick jag upp och tog med mig mina räkningar ner och betalade dem. ÅÅÅÅÅ vad roligt att göra på en måndag morgon. Jag som gillar måndagar så mycket ändå menar jag. Skit oxå.

Men ok, då fick jag det gjort. Med studentekonomi är detta fenomen "betala räkningar" ingen vidare rolig historia alls. Så även denna gång. Men vi får se, jag har kanske ett jobb på gång som kan dryga ut lite. Fick en förfrågan på ett "riktigt" designjobb, så jag hoppas att det blir av :) Skulle verkligen behöva det!

I helgen var vi ju ute, jag och Jenny. Jo, sen var det kompisar till Jenny med oxå; Sara, Caroline och Paula. Vi var här hemma först och käkade lite och drack drinkar. Mycket trevligt! Jag ska skriva mer om det ikväll tänkte jag, nu måste jag börja göra mig i ordning för jobbet. Hejpa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar