fredag 28 januari 2011

Fredag - är inte helt kry


Så var det fredag igen. Tur på sätt och vis att jag inte jobbade mer än två dagar denna vecka. Det spänner i bihålorna och örat värker. Jag undrar om jag inte ska försöka sova en stund när jag kommer hem. Ni vet en sån där liiiten en bara. Det skulle inte sitta dåligt det. Men vi får se… helgen är lite fullspäckad. Så jag kanske måste städa lite idag. Vi ska få hem lite kompisar till Jenny, både hon och jag har ju fyllt år så det är tänkt att vi ska ut på stan imorgon kväll. Jag hoppas jag orkar det! Det är därför jag tänker att jag skulle sova en stund och ta lite nässpray. Öppna upp lite i örongången och i bihålorna. Jaja… vi får se.

Igår frågade Lotta, min chef, om jag inte skulle gå lite tidigare eftersom jag inte mår helt hundra… kanske tar det erbjudandet idag istället. Det är verkligen ingen vidare bra dag…

Men så är det ju Lets Dance idag! DET är ju kuligt i alla fall. Kan tycka att Ranelid kan åka hem idag. Jag gillar honom, han är ganska cool… men han dansar inget vidare. Det känns inte riktigt som att han passar i det programmet. Men han går säkert långt när folk stödröstar. Jag gillar Andreas Weise och Alexander Rybak… FINA! Och sen Figge Norling också… det värsta är att han ser så ovårdad ut bara, det är synd. Men han dansar ju bra! Tänker att det är kanske det som är grejen i det programmet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar