onsdag 15 september 2010

Utfrågningen

Det riktas kritik mot utfrågningen på TV4 igår. Jag såg den. För första gången så såg jag faktiskt utfrågningen. Och nej, det var inte för att Jihde var med. Även om  Det var för att i år tycker jag faktiskt att det spelar ganska stor roll hur det går. Jag vill se vad dom har att säga, båda sidor. Ska bli intressant att se de röda ikväll. Igår var det de blåa. Tyckte dom klarade sig bra och kan hålla med om att vissa frågor drogs till sin spets. Jag hoppas verkligen att samma taktik används idag. Jag gillade upplägget, jag tyckte Jenny och Malou var över lag bra, Alliansen klarade sig bra och framför allt, Jihde tilltalade mig starkt. Det gjorde att jag kom tillbaka efter nyheterna. Faktiskt.

Kritik riktas just mot att man gjort utfrågningen till ett spektakel. Men om syftet av att locka och hålla kvar dem som annars inte brukar titta, så lyckades dom riktigt bra! Jag har aldrig stannat kvar i en snarlik sändning någonsin, så visst sjutton var det ett bra drag. Jag kan ju inte vara den enda som stannade kvar för första gången.

Jag gillade programmet och kommer titta även ikväll.

Vaknade med migrän tidigt i morse så det blev att stanna hemma idag. Ska sätta mig med skolarbete strax och städa av det. Borde dammsuga oxå, men det får vi se.

1 kommentar: