onsdag 1 september 2010

1:a september

Ja herregud. Redan september. Och det har blivit höst. Det gick väldigt fort... Från varm sommar till kylig höst. Idag skiner solen från en blå himmel i Nyköping men när vi tog morgonprommis så var det 10 grader ute. Krispigt värre. Men av nån anledning så var det ganska skönt. Hålla ett högt tempo och ändå inte bli svettig efter första övergångsstället.

För att inte tala om inne i min lilla holk! Det har ju varit en smula svårt att få ner temperaturen inne när det varit så varmt. Men nu är det till och med lite svalt på morgonen när man vaknar. Eller... svalt var väl att ta i... men runt 20-22 iallafall. Och det ÄR skillnad på 20 och 27-29 grader när man ska sova.

Men lite trist är det ändå... minns somrarna då jag och dåvarande sambo hade segelbåt... vi var ute varje helg ända fram i slutet på september. Och badade. Det var mörkt och svalt på kvällarna, men vi satt ute så länge det gick och hade fina sensommarkvällar! Känns som om alla årstider blir lite mer och mer extrema. Kanske inte extrema, men flyter ihop.

Äsch... man bara klagar på vädret heeela tiden! Ingen idé egentligen, för man kan ju ändå inte göra nåt åt det. Nu är det iallafall höst och sen blir det vinter och sen kommer våren igen. Så vad fan, jag ska nog njuta lite av hösten istället för att ojja mig om att sommarn är slut. Kanske borde börja fundera på julklappar ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar