fredag 3 september 2010

Sol idag!

Blessin väckte mig vid strax efter sju... MAT! Hon ville ha frukost... men hon fick komma upp en stund i sängen så låg hon still och var snäll en timme till. Sen gick vi upp, hon fick frukost och jag petade in ljudboken i öronen (jaaaa... alltså inte hela boken... men ni fattar) och så tog vi morgonens powerwalk. I solen. Det var krispigt... runt 8 grader. Men sååå mysigt!

Vi hade en skön prommis och sen in och äta frukost för min del. Trots att sommaren inte längre värmer på dagarna, så är det ju SKÖNT med sol... Mysigt! Har dragit upp persiennerna och ska strax plocka fram mina papper för att plugga till tentan nästa vecka. Men först en dusch!

Även om det är stressigt i skolan och lite körigt så där i alllmänhet... så är det faktiskt rätt bra! Jag är en glad skit. Trött och glad. Sover som skit, stressar (kanske lite i onödan) upp mig för skolan och har lite väl mycket utgifter för att det ska kännas helt lugnt... men vad fan! Man lever bara en gång och man kan ju inte deppa bort livet!

Imorgon: Gröna Lund! SÅ KUL SKA DET BLI!!!

1 kommentar:

  1. Ja och nu måste jag ut och stavgå eftersom solen skiner så och innan det är dags för lunch. Alltså får du inte skriva något mer roligt just nu för jag bara läser och skrattar :)
    Kram

    SvaraRadera