lördag 11 september 2010

Lunchdejt = check!

Idag har jag varit på dejt med Erik. Han var väldigt trevlig! Och söt... eller det kanske man inte säger om killar? Söt? Kanske snygg är bättre ord? Snöt kanske?? Iallafall så var han väldigt snöt. Och trevlig. Glimten i ögat hade han definitivt.

Jag tar det från början :) 3 fel lyckades jag med... säkert fler, men 3 som jag själv kan pinpointa... *suck*

Vi skulle ses på en restaurang. Jag åkte och tog ut pengar innan. Parkerade och gick en sväng med hundarna. Så in med dem i bilen och gav dom varsitt ben. Så kollade jag telefonen... "Jag är framme, har gått in på restaurangen" Iiiiiii! Vart nervös ju! Nu lixom.. varför nervös nu? Nu var det ju precis nära...

Gick in och han reste sig upp och sa hej, fick en kram oxå :) Då blir jag JÄTTE-kissnödig... Typiskt. Rantade iväg till toan. Väl tillbaka hade han fått in menyerna... Satt och tittade länge... bestämde mig för en pastarätt med chili och räkor. Han tog lax.

FEL nr 1: Maten kommer in... Bra jobbat Kattis! Det var såna där jätteräkor med SKAL... Strålande... Sitta och kladda och grejja på första dejten. Bra början... :) Men det gick ok och vi åt och pratade. Sen frågade han om vi skulle ta en prommis med hundarna. Det var ju lite lagom! Så han vinkade till sig servitrisen.

Hon: Betala med kort eller kontanter?
Han: Kort...
Hon lägger fram en sån där korläsare, ni vet en sån man stoppar i kortet i när man ska betala... utan sladd.
Nu kommer FEL nr 2:
Jag: Är den där uppkopplade direkt eller till nån mojäng här på restaurangen?
Va??? Vad är det för fråga???
Hon svarar klämkäckt: Den är uppkopplad direkt mot banken. Hon ler.
Varför frågar man en sån fråga? Va? Det vet jag väl att dom är uppkopplade direkt mot banken!
Hon: Ja, så när man drar kortet här så kopplar den upp och drar pengar från ditt kort. Ibland funkar det inte och då är det ofta lite dålig mottagning på den...
Jag: Jaaa... det är ju smart... (förläget)
Han:.................

Så dumt! Va?! Typiskt mig....

Iallafall, så tog vi hundarna och gick en sväng. Han tog stora hunden. Jag tog lilla. Efter en stund så tog jag av Blessin kopplet och vad gör hon? Uppför sig som att hon inte har nån aaaaning och vad jag menar när jag ropar. Ja ja... hon få¨r hållas. Vi går och pratar, har verkligen trevligt :)

Så kommer vi tillbaka till hans bil... Jag tar båda kopplena och säger att han måste följa med till min bil, han ska ju få pengar för maten... Han säger då: "Nej, det bjuder jag på...." och ler med de blå ögonen... Naaaaaahhh! SÖT!

Tack så mycket säger jag och kramar om honom. Så står vi och pratar en stund... jag kan lixom inte riktigt ta mig för att gå. Det känns lite tråkigt att han ska åka redan. Nu kommer FEL nr 3...:

Jag: Men vi hörs av?
Han: Ja, det gör vi, du är välkommen till Jönköping nån gång om du vill.
Jag: Ja det gör jag gärna!
Han: Det var trevligt att ses! Ta hand om dig.
Jag: Ja, det samma! Kör försiktigt!

Sen åkte han och jag tog hundarna och gick till bilen. Felet??? Jaaa... varför frågade jag inte om han ville stanna och gå på bio eller nåt??? Hade väl varit trevligt? Stod och funderad epå att fråga... men vågade inte riktigt. Han ville ju kanske åka hem...

Jag menar han har ju precis sett mig gegga med grillade räkor och frågat servitrisen dumma frågor... Hahaha!

Ja jag säger då det. Men det var iallafall jättetrevligt. Jag ångrar definitivt inte att vi sågs... Nu får vi se om hans mail slutar att dimpa ner eller om det kommer nåt i mailboxen... och vad det står i så fall.

Iiiiiiiiiiii! Roligt!

1 kommentar: