torsdag 9 september 2010

Svamp!!

Hundarna tyckte att det var tråååååkigt att plugga idag. Zingo hade en del uppdämd energi... inte så lätt att vara så stor och ha så lite plats i min lilla holk. Så vi drog ut i skogen! Nånstans i närheten av Skavsta var vi. Jag hade tagit med mig en påse, så ifall jag hittade nån svamp... så kunde jag ta med den hem.

Jag hittade svamp! Först nåra Karl Johan... sen en hel hop med svarta trumpetsvampar! Jag har nog aldrig plockat det förut... men dte är ju såååå gott! Och ja, jag ÄR säger på att det var såna. MMS:ade en klasskompis som är duktig på svamp (jaaa.... en massa annat oxå så klart!) och frågade. "Japp" sa hon och då plockade jag ALLIHOP!

Zingo och Blessin sprang och skuttade och åt gräs och hoppade. När jag satte mig på huk och skulle plocka mina vackra trumpetsvamp så kom Zingo dundrande som en ångvält och trampade på en del av dem. Men hon var så lycklig! Sprang och sprang... Nu är hon trött :)

Strax innan hon hoppade in i bilen igen så rullade hon sig i skit... bajs... Så när vi kom hem så vart det direkt in i duschen. Inte sååå poppis. Men sen sov båda två så gott så!

En snabbkiss på kvällen och dom kommer sova som stockar i natt.

Jag då? Jo med mig är det fint! Jag fick ju ihop 2 påsar a 150 gram stekt Karl Johan och 2 påsar a 70 gram stekta trumpeter. Så jag är så nöjd så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar